Tavaran kuljetus

Aura, Turku ja Varsinais-Suomi

Tavaran kuljetus

Kattava ja monipuolinen kalusto mahdollistaa niin pienten kuin suurtenkin kappaleiden kuljetuksen. Kuljetamme kaikkea kodinkoneista rautarakenteisiin Etelä-Suomen alueella. Pääsääntöinen toimialueemme kattaa Turun ja Auran sekä muun Varsinais-Suomen.

Etsitkö luotettavaa, asiantuntevaa ja kokenutta kuljetuspalvelua?

Auran Kuljetuspalvelulla on osaava palvelu, luotettava ammattitaito ja vuosien kokemus alalta. Kauttamme liikkuvat pienet kappaletavarakuljetukset, sekä suuremmat lavettikuljetukset. Kuljetamme puolestanne traktorit, kylvökoneet, pyöräkuormaajat sekä maatalouskoneet ja työvälineet.

Ota yhteyttä »

Pikarahti ja nopea kuljetus

Järjestämme teille tarvittaessa pikaiset kuljetukset valtakunnallisesti. Soita ja pyydä tarjous pikarahdin kuljettamisesta. Viemme rahtisi perille sovitussa aikataulussa aina turvallisesti ja luotettavasti.

Kalustomme

Kalustoomme kuuluvat pakettiautot (sivuaukeava umpikaappi) sekä iso peräkärry, jonka avulla onnistuu kaikenlaiset kuljetustarpeet. Raskaskalustomme koostuu täysperävaunuyhdistelmästä sekä vaihtolavasta. Perälautanosturi löytyy myös, mikä mahdollistaa kuorman kuljetukseen ottamisen sekä purkamisen maatasolle ilman trukkia tai lastauslaituria. Tavarankuljetus ei ole koskaan ollut helpompaa.

​​​​​